Alpaka. Uld. Baby. Strik. Håndlavet. Undertrøjer. Veste. Strømper. Huer.
 

Gratis levering.

Gratis levering som Stor- eller Maxibrev
 

Leveringstid

Leveringstiden er afhængig af, det tidspunkt din indbetaling bliver registreret på, men typisk vil du have dine varer indenfor en uge.

Jeg sender kun varer indenfor Danmarks grænser. Skulle du bo på en af Danmarks mange øer, så ved du også at din forsendelse kan være længere tid undervejs.

Forsendelse

Dine varer bliver sendt som Stor- eller Maxibrev med PostDanmark. Forsendelse omkostningerne er inkl. i varens pris. Ønsker du at varen bliver sendt på en anden måde, så gør opmærksom på det og jeg skal gøre en indsats for at opfylde dit ønske. Prisen for enhver anden forsendelse måde betaler du. Forsendelse typen ”Efterkrav”, sender jeg ikke med.

Returret

Da dette er en hobby, kan jeg ikke give returret eller reklamationsret. Skulle der mod forventning være noget i vejen med den varer jeg har sendt, så skal du kontakte mig indenfor 8 dage, så vi sammen kan finde en løsning på opgaven.

Al handel via denne hjemmeside er civilkøb – køb mellem private.

Information

Unik Babystrik er ægte håndlavet strik. Derfor kan der være små unikke forskelle mellem f.eks. to hvide undertrøjer, der kan have forskellige knapper, eller at to hvide huer købt på forskelligt tidspunkt, kan have nuance forskel i farven – det er det der gør det Unikt.

 

 

Tilbehør på billederne

Når jeg tager billeder til siden, vil jeg gerne skabe en stemning omkring tøjet. Derfor gør jeg brug at små søde ting der vises på billederne. Disse tilbehørs ting medfølger ikke varen.

 

 

tina-jensen@oncable.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Alpaka. Uld. Baby. Strik. Håndlavet. Undertrøjer. Veste. Strømper. Huer.